Matematik
5.015 HELP
27. oktober 2002 af
SP anonym (Slettet)
Er gået helt i stå på denne opgave så vær flink at hjælpe mig med at få den lavet, her er opgaven:
Om en funktion f oplyses at der findes to positive tal a og b således at f(x) = b * a ^ x
hvor x er alle reelle tal.
Der oplyses at f(2) = 5 og f (5) = 10.
Beregn tallene a og b
Hjælp mig så hurtigt som muligt!!
Om en funktion f oplyses at der findes to positive tal a og b således at f(x) = b * a ^ x
hvor x er alle reelle tal.
Der oplyses at f(2) = 5 og f (5) = 10.
Beregn tallene a og b
Hjælp mig så hurtigt som muligt!!
Svar #1
27. oktober 2002 af 404error (Slettet)
Løs to ligninger med to ubekendte:
b*a^2=5 og b*a^5=10.
b*a^2=5 og b*a^5=10.
Svar #2
28. oktober 2002 af SP anonym (Slettet)
Vil da lige give dig svarene hvis det er...
A= 2^(1/3)= 1,2599
B= (5*2^(1/3))/2 = 3,1498 (IKKE PI)
A= 2^(1/3)= 1,2599
B= (5*2^(1/3))/2 = 3,1498 (IKKE PI)
Skriv et svar til: 5.015 HELP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
