Matematik
differentialligning
29. oktober 2002 af
Birgit Jeppesen (Slettet)
Jeg vil vide hvordan bestemmes en
forskrift, maksimum for en funktion
f dy=(2 - 1).Y, X>0,
dx=(X )
og når grafen for f går gennem punkte P(1,6)
hilsner Birgit J
forskrift, maksimum for en funktion
f dy=(2 - 1).Y, X>0,
dx=(X )
og når grafen for f går gennem punkte P(1,6)
hilsner Birgit J
Svar #1
29. oktober 2002 af 404error (Slettet)
Jeg tror ikke helt, jeg forstår hvad du skriver - udover at det vist er en differentialligning; der nok ser ud a la
dy/dx= ?/x, x,y>0.
dy/dx= ?/x, x,y>0.
Svar #2
05. november 2002 af dimsen (Slettet)
Facitliste gymn. 1. år.
Jeg vil gerne vide hvor jeg kan bestille facitliste til Tal og funktioner med opgaver (cirkelbøgerne1) Forlaget Basis.
Jeg vil gerne have svar hurtigt.
BJ
Jeg vil gerne vide hvor jeg kan bestille facitliste til Tal og funktioner med opgaver (cirkelbøgerne1) Forlaget Basis.
Jeg vil gerne have svar hurtigt.
BJ
Skriv et svar til: differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
