Oldtidskundskab

ER der ikke nogen der kan hjælpe mig med at oversætte noget.

04. juni 2006 af E=m*c^2 (Slettet)
This figurine represents an agricultural fertility Goddess or her Priestess. The original was found in a storage room in the Palace of Knossos, Crete. She is a votive offering and not a cult figure and therefore, probably represents a Priestess who is perhaps a princess of the palace. Although she is dressed in the garb of her deity, a Cretan Earth Mother, she is a personification of Earth from which all life springs and returns. She carries the snakes, symbols of death and rebirth. Crouching on her crown is a lion cub, usually associated with royal houses. In her crown are poppy pods, indicating the use of opium in her worship.

jeg er ikke særlig god til engelsk så derfor vil det være meget godt hvis der var nogen der kunne hjælpe mig jeg skal bruge det til old noter.

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. juni 2006 af Ralphi (Slettet)

Denne figur repræsenterer en landbrugsfrugtbarheds gudinde eller ypperstepræst. Originalen var fundet i et opbevaringsrum i Knossos’ palads, Kreta. Hun er et VoTIVE offer og ikke en kultfigur og repræsenterer derfor en ypperstepræstinde, som måske er prinsesse af paladset. Selv om hun er klædt i en GARB af sin guddommelighed, en CRETAN jordmoder, er hun personificeret som jorden fra hvor alt springer ud og vender tilbage. Hun bærer slanger, symbolet på døden og genfødsel. På hendes krone er en løveunge, der som regel forbindes med kongehuse. I kronen er valmuebælge, som indikerer brugen af opium i hendes tilbedelse

Oversættelsen er ikke optimal, men har også kun lige skimmet den igennem... Håber du kan bruge det.

Svar #2
05. juni 2006 af E=m*c^2 (Slettet)

1000 tak!

Brugbart svar (1)

Svar #3
14. juni 2006 af Blackbirdy (Slettet)

Hvad er et votiv offer? =/

Skriv et svar til: ER der ikke nogen der kan hjælpe mig med at oversætte noget.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.