Matematik

Bevis= forvirreet

05. juni 2006 af deniz_g (Slettet)
Ligninger og uligheder:
Bevis formlen for løsning af andengradsligninger.

ax2+bx+c=0 ↔
4a2x2+4abx+4ac=0 ↔ = ganger med 4
4a2x2+2∙2ax∙b-b2=-(b2-4ac) ↔ = Træk b2-4ac fra eller til????? forstår det ikke?
(2ax)2+2∙2ax∙b-b2=d ↔
(2ax+b)2=d *1 ↔
2ax+b= ±d1/2 ↔
2ax=-b±d1/2 ↔

er li gået i stå

4a2x2+(2∙2ax∙b-b2)=-(b2-4ac)= hvo kommer det fra??

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2006 af dnadan (Slettet)

Skriv det lige op en gang til... det der er lidt uforståeligt..

Svar #2
05. juni 2006 af deniz_g (Slettet)

undskyld taget det fra mine noter (word)

Bevis formlen for løsning af andengradsligninger

ax2+bx+c=0
4ax2+4abx+4acganger med 4a?
hvad gør jeg så her?

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. juni 2006 af dnadan (Slettet)

må indrømme at jeg ikk helt forstår hvad du mener... i stedet for gange skriv * osv... det bliver mere læse venligt for os...

Svar #4
05. juni 2006 af deniz_g (Slettet)

jeg skal bevise for andengradsligning?

ax2+bx+c=0

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. juni 2006 af Benjamin. (Slettet)

Du kan se tråden:
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=226678

Svar #6
05. juni 2006 af deniz_g (Slettet)

tusind tak :D

Skriv et svar til: Bevis= forvirreet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.