Fysik
fjeder
30. oktober 2002 af
SP anonym (Slettet)
hej
jeg har med et elastikspring at gøre
jeg skal finde den mekaniske energi i springets LAVESTE punkt
har jeg ret hvis jeg siger at hastigheden der er nul, så Emek= Epot = ½ k x^2
jeg har med et elastikspring at gøre
jeg skal finde den mekaniske energi i springets LAVESTE punkt
har jeg ret hvis jeg siger at hastigheden der er nul, så Emek= Epot = ½ k x^2
Svar #1
31. oktober 2002 af 404error (Slettet)
Ja, det er korrekt, hvis x betegner udstrækningen af elastikken i forhold til ustrakt tilstand og vi antager, at den kan betragtes som en ideel fjeder.
Skriv et svar til: fjeder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
