Matematik
hvad er det??
08. juni 2006 af
Alkymisten (Slettet)
P(et es)
hvad vil det sige?? Er det ikke 4/52?? Skal man ikke finde sandsynligheden??
og så er der også P(klør 4 eller ruder 8)
På forhåndtak!
hvad vil det sige?? Er det ikke 4/52?? Skal man ikke finde sandsynligheden??
og så er der også P(klør 4 eller ruder 8)
På forhåndtak!
Svar #1
08. juni 2006 af ibibib (Slettet)
Korrekt:
P(Es) = 4/52 = 1/13.
P(klør 4 eller ruder 8) = 2/52 = 1/26.
P(Es) = 4/52 = 1/13.
P(klør 4 eller ruder 8) = 2/52 = 1/26.
Skriv et svar til: hvad er det??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
