Fysik

Udledning af arbejdssætningen

11. juni 2006 af djabe (Slettet)
Godeftermiddag!

Jeg er meget interesseret hvis nogle kunne komme med en udledning af arbejdssætningen (deltaEkin=A) da jeg ikke kan finde den i nogle af mine fysikbøger og skal bruge den til eksamen.

På forhånd tak!

Svar #1
11. juni 2006 af djabe (Slettet)

Any one?

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. juni 2006 af sabss (Slettet)

A = Ekin2-Ekin1

A = ½ * m * v^2(2) - ½ * m * v^2 (1)

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. juni 2006 af Harald_Bluetooth (Slettet)

#2 - det er ikke nogen udledning.

Betragt det resulterende arbejde, et legeme udfører, som må være givet ved:

A = F_res * s

A = m*a*s

A = m*a*(½*a*t^2+v_0*t)

Hvis du regner videre på det, så skulle du gerne opnå ½*m*v?2-½*m*v_0^2 = dE_kin

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. juni 2006 af Harald_Bluetooth (Slettet)

Hov, til sidst skulle der stå ½*m*v^2-½*m*v_0^2

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. juni 2006 af sabss (Slettet)

Hov! Tænkte vidst lidt for overfladisk der :P

Skriv et svar til: Udledning af arbejdssætningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.