Erhvervscase

Thise Casen skal snart fremlægges og jeg mangler lidt hjælp

11. juni 2006 af brianHHX (Slettet)
Ved godt der er en anden debat om Thise - men kunne ikke finde rundt i de 550 indlæg.

Jeg skal fremlægge om Thises hjemmeside, og om hvad der kan gøres for at forbedre den.
Andre der også har valgt dette emne?
Hvilke modeller/ hvilken teori ville være smart at bruge?

Håber I kan hjælpe mig.
Hilsen Brian

Brugbart svar (1)

Svar #1
11. juni 2006 af taenspiller (Slettet)

nu skal jeg godtnok op i erhvervscase, men prø at kigge på det der ligger bag en hjemmeside, opbygning, brugervenlighed osv. thise.dk er amatør agtig ok ik meget værd

Brugbart svar (1)

Svar #2
11. juni 2006 af Patrickr87 (Slettet)

kom evt. med et forslag til en ny hjemmeside..

Brugbart svar (1)

Svar #3
12. juni 2006 af taenspiller (Slettet)

de kunne jo fx. gå ind og lave noget dynamisk med nogle forskellige service for kunderne, fx en blog der er meget oppe i tiden, men jo mere de gør ved hjemmesiden og satser på den, skal man ind og kigge på økonomi og markedsføringsværdien, jeg tror det er begrænset med den brug der vil komme på den, men hent evt. indholdsinspiration hos arla.

men hvis jeg skulle lave en ny side ville jeg nok lave en image ændring for hele mejeriet så det ikke bare var spildt, også ville jeg lave en grafisk men enkel side, med god info om produkter, firmaet og andre relebante ting for kunderne, evt, en mulighed for kunder (som coop) så de kan bestille online (kræver god økonomi) evt. investering i program som axapta eller linende med ekstra moduler til der

Brugbart svar (1)

Svar #4
12. juni 2006 af taenspiller (Slettet)

amg den blog jeg nævner så siger salgs / export / informationschefen jo også at hab var rundt på nettet og skrive i blogs hvor thise's produkter blev diskuteret, men altid tænk på hviken teknik der skal bagved for at køre systemerne, for sådanne spg. vil sikkert forekommer - altid hav baggrunds argumenter klar

Brugbart svar (1)

Svar #5
12. juni 2006 af alquist (Slettet)

jeg kunne også godt bruge hjælp. Jeg skal fremlægge om at de ikke rigtig har nogle it-strategi og it politikker har. men hvad kan jeg bruge af modeller og sådan nogle ting!!!!

Brugbart svar (1)

Svar #6
12. juni 2006 af taenspiller (Slettet)

nu skal jeg som sagt ikke op i it men hvad med at kigge på fati og fakir, og evt et ghnt kort (er det ikke det der viser tid) du har 7 min til at remlægge. men hvis du har om hjemmesiden ville jeg evt. gå ind og tale om programeringssprog og evt nogle tilhorende databaser, alt efter hvad i har haft om selvfølgelig

Brugbart svar (1)

Svar #7
17. juni 2006 af RN1807 (Slettet)

Jeg skal også op på mandag, er der nogle der har flere råd til hvad jeg kan fremlægge hvis jeg fremlægger om Thises hjemmeside?

Nogle der eventuelt har været oppe?

Det ville blive påskønnet! :)

Brugbart svar (1)

Svar #8
18. juni 2006 af Urban skurk (Slettet)

Med hensyn til deres hjemmeside: Hvad er deres nuværende struktur? Kan ikke rigitg finde ud af om de benytter en hierarkisk struktur eller en cyklisk struktur.. Håber i kan hjælpe..

Brugbart svar (1)

Svar #9
20. juni 2006 af andst (Slettet)

hvad er FATI??

Brugbart svar (1)

Svar #10
21. juni 2006 af gonzahles (Slettet)

vil en sende opgaven??

er virkelig på røven, skal fremlægge om deres backup??

please hjælp:-)

mail: [email protected]

Brugbart svar (1)

Svar #11
21. juni 2006 af taenspiller (Slettet)

Fadi
F=foranalyse
A=analyse
D=Design
I=implementering

Skriv et svar til: Thise Casen skal snart fremlægges og jeg mangler lidt hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.