Matematik
Vektorregning-opgave 3.055 i eksamensopgaver
04. november 2002 af
SP anonym (Slettet)
Jeg har lidt svært ved at løse denne opgave, så hvis der er nogen der kan må i meget gerne sætte mig på rette spor. TAK!!!
opgaven hedder:
vi ved at:
(2á-´b)*(á+´b)=45,
/á/=6, á*´b=-2
Find længden af ´b
opgaven hedder:
vi ved at:
(2á-´b)*(á+´b)=45,
/á/=6, á*´b=-2
Find længden af ´b
Svar #1
04. november 2002 af 404error (Slettet)
Hvis jeg forstår din notation ret, så prøv at gange ud i dit første skalarprodukt - brug dernæst de kendte størrelser og resten skulle være mere eller mindre ligetil.
vh,
Anders
vh,
Anders
Svar #2
08. november 2002 af SP anonym (Slettet)
(2a-b)prik(a+b)=45
Altså:
2/a/^2 +2ab-ab-/b/^2= 45
Her indsætter du så aprikb = -2 samt /a/=6... derved har du nu.
2*6^2-2-/b/^2=45
/b/=(-45+2-2*36)^0,5 = 5
Altså:
2/a/^2 +2ab-ab-/b/^2= 45
Her indsætter du så aprikb = -2 samt /a/=6... derved har du nu.
2*6^2-2-/b/^2=45
/b/=(-45+2-2*36)^0,5 = 5
Skriv et svar til: Vektorregning-opgave 3.055 i eksamensopgaver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
