Fysik
HJÆLP
12. juni 2006 af
bjerring (Slettet)
jeg er igang med at besvare mine spørgsmål til min eksamen imorgen
er så kommet lidt i tvivl omkring bølgelængde.
er afstanden mellem gentagne enheder af et bølgemønster. Og vi betegner det med = lamda.
Til at finde bølgelængden bruges denne formel::
lamda=v/f
i en sinus kurv er bølgelængden, afstanden mellem 2 toppe
x aksen viser afstanden, mens y aksen skal være en variabel fx. udsving
Bølgelængden står i omvendt forhold til frekvensen, dvs antallet at toppe, der passere et givet punkt på en given tid.
kunne godt tænke mig og vide jeg kan skrive noget mere til den der sinuskurv eller om det er ok, og så om det ellers er rigtig det jeg har skrevet.
håber nogen hrtigt kan hjælpe
er så kommet lidt i tvivl omkring bølgelængde.
er afstanden mellem gentagne enheder af et bølgemønster. Og vi betegner det med = lamda.
Til at finde bølgelængden bruges denne formel::
lamda=v/f
i en sinus kurv er bølgelængden, afstanden mellem 2 toppe
x aksen viser afstanden, mens y aksen skal være en variabel fx. udsving
Bølgelængden står i omvendt forhold til frekvensen, dvs antallet at toppe, der passere et givet punkt på en given tid.
kunne godt tænke mig og vide jeg kan skrive noget mere til den der sinuskurv eller om det er ok, og så om det ellers er rigtig det jeg har skrevet.
håber nogen hrtigt kan hjælpe
Skriv et svar til: HJÆLP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
