Fysik
udledning af arbejdsligningen
12. juni 2006 af
Jorvik (Slettet)
Jeg forstår ikke helt udledningen af arbejdssætningen i vores bog.
Her ender vi op med at have:
A = ½*m*v^2 + ½*m*v0^2 - m*v0*v + m*v0*v - m*v0^2
Hvorefter vi går direkte til
A = ½*m*v^2 + ½*m*v0^2
Hvor forsvinder m*v0^2 hen???
(det er udledningen side 204 i fysik for 2. G)
Her ender vi op med at have:
A = ½*m*v^2 + ½*m*v0^2 - m*v0*v + m*v0*v - m*v0^2
Hvorefter vi går direkte til
A = ½*m*v^2 + ½*m*v0^2
Hvor forsvinder m*v0^2 hen???
(det er udledningen side 204 i fysik for 2. G)
Svar #1
12. juni 2006 af Jorvik (Slettet)
hov!!! my bad... nej det hænger fint sammen - alle matematiske regler gælder stadigvæk...
Jeg havde bare overset et lille udtværet fortegn.
Jeg havde bare overset et lille udtværet fortegn.
Skriv et svar til: udledning af arbejdsligningen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
