Fysik
massedefekt- bindingsenergi? hvad?!
14. juni 2006 af
bigl (Slettet)
sidder her på faldrebet (eksamen i morgen) og kan lige pludselig ikke se hvordan man finder massedefekten og bindingsenergien? kan nogen afse tid til at hjælpe mig?
Svar #2
14. juni 2006 af martinrv (Slettet)
E_binding = m_defekt · c^2,
hvor
m_defekt =(Z · m_p + N · m_n) - m_kerne
Håber, det var svar nok, og at du forstår (det er ikke så nemt at skrive formler her) :-)
/martinrv
hvor
m_defekt =(Z · m_p + N · m_n) - m_kerne
Håber, det var svar nok, og at du forstår (det er ikke så nemt at skrive formler her) :-)
/martinrv
Svar #3
14. juni 2006 af bigl (Slettet)
ja, bare formlerne! mange tak
(jeg går ud fra at "_" skal læse med småt"?)
(jeg går ud fra at "_" skal læse med småt"?)
Skriv et svar til: massedefekt- bindingsenergi? hvad?!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
