Matematik
andengradspolynomium
19. juni 2006 af
sunnyway100 (Slettet)
Halløj..
er der nogen der kan udrede dette bevise:
f(x)=ax2+bx+c
er lige med
f(x)=a(x-x1)(x-x2), hvor x1 og x2 er rødder i f(x)=ax2+bx+c
er der nogen der kan udrede dette bevise:
f(x)=ax2+bx+c
er lige med
f(x)=a(x-x1)(x-x2), hvor x1 og x2 er rødder i f(x)=ax2+bx+c
Skriv et svar til: andengradspolynomium
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
