Spansk

Fra spansk til dansk.. plz help!!

29. januar 2004 af Blubb (Slettet)
Er der nogen der gider at hjælpe mig med min oversættelse? Jeg er meget dårlig til spansk og jeg har virkelig brug for jeres hjælp!

Den danske version
Jeg husker stadig en af de værste dage i mit liv. Jeg var i skole og havde en meget kraftig hovedpine. Jeg var også svimmel, forkølet og havde kvalme. Jeg ringede til min mor og hun hentede mig lidt senere.
Da jeg kom hjem var jeg meget syg. Jeg havde feber, havde svært ved at trække vejret og var blå/grå i ansigtet. Min mor blev selvfølgelig bange og ringede til vores læge. Lægen sagde, at jeg skulle indlægges.
De konstaterede hurtigt, at jeg havde astma. En test blev foretaget og lægerne sagde, at jeg var alergisk over for de fleste husdyr. De spurgte om vi havde nogen dyr derhjemme, og min mor svarede, at vi havde en kat. Lægerne sagde, at der desværre ikke var plads til både katten og mig.
Da jeg blev udskrevet fra sygehuset fik jeg lidt tid til at sige farvel til min elskede kat. Den blev aflivet senere samme dag.

Min spanske version
Todavía recuerdo uno de los días peores de mi vida. Estaba en escuela y tenía un mal dolor de cabeza. Era también mareado. Llamé a mi momia y ella me tomó un poco más adelante. Cuando llegué nuestra casa era muy enfermo. Tenía una fiebre, tenía problemas el respirar y era blue/grey en mi cara. La momia de la milla consiguió asustada y llamada nuestro doctor. El doctor dijo que I ellos descubrió que tenía astma. Pruebo fui tomado y los doctores dijeron que era alérgico a los muchos de animales. Preguntaron si teníamos algunos animales en el país y mama de la milla contesta a que teníamos un gato. Los doctores dijeron que no había sitio para nosotros dos. Cuando conseguí casero tenía un poco rato de decir goodbuy al gato de la milla. Me pusieron para reclinar más adelante ese día.

Jeg håber virkelig, at der er nogen der er god til spansk, der gider hjælpe mig.

1000 tak for jeres hjælp :)

Svar #1
30. januar 2004 af Blubb (Slettet)

Er det slet ingen der kan hjælpe??? plz...

Brugbart svar (1)

Svar #2
30. januar 2004 af maggie (Slettet)

nope sorry, fatter nada af spansk.

Brugbart svar (1)

Svar #3
30. januar 2004 af sara_864 (Slettet)

jeg er desværre ikke hjemme... så det bliver lidt overfladisk:

alle dine datider er i imperfektum... Det er sjældent at hele teksten er i imperfektum så check lige om det er menigen... Hvis det er en specielt øvelse i imperfektum så er det okay...

Dine substantiver er lidt løse...
De fleste substantiver skal være bestemte på spansk... Ex estaba en la esuela... jeg var i skole.
Hvis der står et pronomimen foran skal substantivet bare står der uden et el eller la...

desuden ville jeg sige madre i stedet for momia... Eller virker det ikke helst væk...

Jeg er ked af at det ikke blev til så meget, men jeg har kun mit hoved at kører efter... ingen grammatikker at kigge i.

Skriv et svar til: Fra spansk til dansk.. plz help!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.