Matematik
Andengradsligning
20. juni 2006 af
NV (Slettet)
Hvorfor må a ikke være lig med 0 i:
ax^2+bx+c=0
ax^2+bx+c=0
Svar #1
20. juni 2006 af martinrv (Slettet)
Hvis a er lig nul, vil ax^2 være lig med 0 og dermed bliver ligningen: bx+c=0, som jo er en førstegradsligning. Det gælder altså, at a skal være forskellig fra 0, hvis ligningen skal bevares i anden grad...
Håber, du forstår...
/martinrv
Håber, du forstår...
/martinrv
Skriv et svar til: Andengradsligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
