Andre fag
engelsk karakter
20. juni 2006 af
kopo (Slettet)
hey. har hørt at den karakter man får efter 2.g skr. eng. eksamen, tæller 1/3 og den man får efter 3.g tæller 2/3. Men hvordan ´sætter man disse tal ind i sit studenterbevis ? har fået 10 efter 2.g og 9 efter 3.g...
Svar #2
20. juni 2006 af cdc (Slettet)
der en lille box ´nederst til venstre hvor der står
mat b mat a mat (samlet, tror jeg)
1/3 2/3
8 9 9
mat b mat a mat (samlet, tror jeg)
1/3 2/3
8 9 9
Svar #4
21. juni 2006 af allan_sim
#0.
Du finder bare selv det vægtede snit af de to ved at lægge karaktererne sammen og dividere med 3, idet du tæller 3.g-karakteren med to gange.
Så i dit tilfælde
(10+9+9)/3 = 28/3 = 9,333
Dette afrundes så til 9.
Du finder bare selv det vægtede snit af de to ved at lægge karaktererne sammen og dividere med 3, idet du tæller 3.g-karakteren med to gange.
Så i dit tilfælde
(10+9+9)/3 = 28/3 = 9,333
Dette afrundes så til 9.
Svar #5
21. juni 2006 af McMaster (Slettet)
#4 Allan sim.
Er det ikke ulogisk, at medregne 2.g karakteren så? Da de færreste falder eller stiger mere end en enkelt karakter fra det ene niveau til det andet. Hvis selve snittet af de to ikke engang kommer på beviset uden afrunding, så er det jo stort set ubrugeligt, at ligge dem sammen..
Er det ikke ulogisk, at medregne 2.g karakteren så? Da de færreste falder eller stiger mere end en enkelt karakter fra det ene niveau til det andet. Hvis selve snittet af de to ikke engang kommer på beviset uden afrunding, så er det jo stort set ubrugeligt, at ligge dem sammen..
Skriv et svar til: engelsk karakter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
