Studievejledning

KU, fysik bogliste?

01. august 2006 af Patty (Slettet)
Ved ikke lige om det er det rigtige forum jeg ligger dette i. Men eftersom jeg bare ikke kan vente på at starte på uni, ville jeg hører hvornår man kan forvente at boglister og andre informationer ankommer til en?

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. august 2006 af fister (Slettet)

Se på www.sis.ku.dk
I starter med den klassiske mekanik og relativitetsteori.

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. august 2006 af ahmadalmousawi (Slettet)

Først tillykke med pladsen... Det er en herlig følelse at starte på et helt nyt sted og man kan kun glæde sig til det der er i vente.

Jeg synes alligevel du skal vente. Det er ikke altid de foreslået bøger der er de bedste. Prøv at rådføre dig med din underviser først, om der er andre bøger derude der kan være mere interessante at kigge på. Selvom det normalt plejer at være dem der har stykket pensum sammen.

Udforsk lidt på nettet ved at søge om forfatteren og bogen...

Jeg har smidt mange penge efter bøger der senere hen skulle vise sig at være ubrugelige og at der var meget andet, bedre til hensigten.

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. august 2006 af jammal (Slettet)

#2: Må jeg spørge: hvad læser du?

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. august 2006 af Larsendrengen (Slettet)

På naturvidenskab, specielt for kemi/fysik/matematik, kan man ofte ikke bare købe en eller anden tilfældig bog om emnet, da forelæsningerne typisk henvender sig til en specielt udvalgt lærerbog. De forskellige lærere har fundet at lige præcis den og den bog er bedst for det pågældende kursus. Så mit råd er at du bestemt ikke skal købe andre end dem du bliver anbefalet når du skal på rustur.

Først nå du kommer længere ind i studiet kan man vælge bøger udover dem som kurset ellers bruger. Men direkte at anvende en anden bog, gør kun det sværere at læse pensum op, da to lærerbøger om det samme emne ikke nødvendigvis dækker samme pensum !

Svar #5
03. august 2006 af Patty (Slettet)

Tak for de fine svar, det var netop det jeg havde brug for. Men vil da helt sikkert vente til jeg høre noget nærmere fra underviser mm. da jeg ikke ville kunne bære at bruge penge på bøger der ikke vil være optimale..

Skriv et svar til: KU, fysik bogliste?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.