Historie

SSO i historie med økonomisk aspekt

08. august 2006 af Mithturion (Slettet)
Sidste år skrev jeg historieopgave i historie om børskrakket i 1929 med resultatet "13 - hvis det havde været din 3.g-opgave". Derfor vil jeg igen i år skrive min SSO i historie med et økonomisk aspekt, men jeg mangler emner? Tænkte måske man kunne inddrage EU. Nogen forslag? Hvad rykker, kan man arbejde selvstændigt med, og er der stof om?

Mange tak for hjælpen!

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. august 2006 af FredeW (Slettet)

Landbrugsstøtten kombineret med hele frihandelsdebatten kunne måske være en mulighed? Der får du i hvert fald både EU og økonomi.

En anden mulighed (som er mere historierelateret) kunne være processen, der førte til Danmarks optagelse i EF. De danske bevæggrunde var jo i første omgang i høj grad økonomiske.

En tredje mulighed kunne være "industrialiseringen" i f.eks. nogle af de sydøstasiatiske økonomier.

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. august 2006 af MHE (Slettet)

Jeg ville råde dig til at skrive om noget, der virkelig interesserer dig frem for noget, du tror, at du kan score høj karakter i. Den bedste opgave skrives ud fra oprigtig interesse.

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. august 2006 af GogO (Slettet)

Der er jo utrolig mange emner at vælge mellem.. du kan jo fx ligge en økonomisk vinkel på den amerikanske borger ( vende og vurdere de økonomiske incitamenter der var for at støtte hvilke siden og hvorfor man gjorde det etc.) Kender en der skrev om det på universitet.. så det kan man ihvertfald godt

Skriv et svar til: SSO i historie med økonomisk aspekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.