Engelsk
Engelsk: rettelse af lille tekst 2
02. februar 2004 af
Jordbær (Slettet)
Hey.. Er der nogen der vil kigge på min tekst? På forhånd tak :)
Lige et spørgsmål: i stedet for extravagent, kan jeg så bruge extreemly i stedet for? altså at arbjdsløsheden vil falde ekstremt...?
Håber der er nogen der vil hjælpe...
As an alternative you could make yourself a deal that you are only being allowed to buy the fruit for instance on Fridays - and then the fruit will get its value back. You should realize how lucky you are instead of only considering the 24-hour society as a negative thing.
We are so lucky having this new kind of society because open-round-the-clock means twice as many jobs and with twice as many jobs the unemployment rate will fall EXTRAVAGENT. In this way more people will be able to support their families in the legal way and of course there will be less crime.
Lige et spørgsmål: i stedet for extravagent, kan jeg så bruge extreemly i stedet for? altså at arbjdsløsheden vil falde ekstremt...?
Håber der er nogen der vil hjælpe...
As an alternative you could make yourself a deal that you are only being allowed to buy the fruit for instance on Fridays - and then the fruit will get its value back. You should realize how lucky you are instead of only considering the 24-hour society as a negative thing.
We are so lucky having this new kind of society because open-round-the-clock means twice as many jobs and with twice as many jobs the unemployment rate will fall EXTRAVAGENT. In this way more people will be able to support their families in the legal way and of course there will be less crime.
Svar #1
04. februar 2004 af Bambi (Slettet)
Hej... Var det denne opgave du gerne ville have mig til at rette... Er ikke altid den bedste til at få chekket mail :) Jeg har kun tid til en hurtig rettelse... Jeg retter kun de "grove" fejl...
As an alternative you could make yourself a deal that you /are/ only /being allowed/ (allow yourself ) to buy /the/ fruit(,indsæt komma eller helst slet "for instance") for instance(,) on Fridays - and then /the/ fruit will get its value back. You should realize how lucky you are instead of only considering the 24-hour society as a negative thing.
We are so lucky /having/ (to have) this new kind of society because open-round-the-clock means twice as many jobs(,) and /with twice as many jobs/ (by that... for at skabe var.) the unemployment rate will fall /EXTRAVAGENT/ (ville ikke bruge extravagent...Giver sætningen en anden betydning. Brug et andet ord). In this way more people will be able to support their families in /the/ (a) legal way(,) and of course /there will be less crime (ikke noget galt - skaber bare et "flow" i teksten ved ændring)/ (will this also decrease crime - eller noget i den stil).
//= Slettes
()= Indsættes eller information
Håber det hjalp
Charlotte...:)
As an alternative you could make yourself a deal that you /are/ only /being allowed/ (allow yourself ) to buy /the/ fruit(,indsæt komma eller helst slet "for instance") for instance(,) on Fridays - and then /the/ fruit will get its value back. You should realize how lucky you are instead of only considering the 24-hour society as a negative thing.
We are so lucky /having/ (to have) this new kind of society because open-round-the-clock means twice as many jobs(,) and /with twice as many jobs/ (by that... for at skabe var.) the unemployment rate will fall /EXTRAVAGENT/ (ville ikke bruge extravagent...Giver sætningen en anden betydning. Brug et andet ord). In this way more people will be able to support their families in /the/ (a) legal way(,) and of course /there will be less crime (ikke noget galt - skaber bare et "flow" i teksten ved ændring)/ (will this also decrease crime - eller noget i den stil).
//= Slettes
()= Indsættes eller information
Håber det hjalp
Charlotte...:)
Svar #2
04. februar 2004 af Bambi (Slettet)
Ups... i første linie ville jeg foreslå:
...you could make a deal with yourself...
Det var vist det :)
...you could make a deal with yourself...
Det var vist det :)
Svar #3
06. februar 2004 af Jordbær (Slettet)
takker for rettelserne bambi!! :))
.....men desværre nåede jeg ikke få rettet det i min stil.... Så det tegner nok ikke for godt med karakteren ;-p
But anyway.. thank you!!!!!
.....men desværre nåede jeg ikke få rettet det i min stil.... Så det tegner nok ikke for godt med karakteren ;-p
But anyway.. thank you!!!!!
Skriv et svar til: Engelsk: rettelse af lille tekst 2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
