Matematik

beregn a+b+c hvis...

22. august 2006 af figaro8 (Slettet)
Beregn (a+b+c), når a = 6,b = 13 og c = 11
Ved ganske enkelt ikke hvordan jeg beregner det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2006 af eightx2 (Slettet)

Lægger tallene sammen evt.?

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. august 2006 af allan_sim

#0.
Du skriver 6 i stedet for a, 13 i stedet for b og 11 i stedet for c og udregner efter reglen. I dette tilfælde skal du blot lægge tallene sammen.

Svar #3
22. august 2006 af figaro8 (Slettet)

er det bare det???

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. august 2006 af eightx2 (Slettet)

Ja.

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. august 2006 af Einsteinium (Slettet)

lol

Svar #6
22. august 2006 af figaro8 (Slettet)

ka det så passe at 7æ - (3x + 5æ) + (2x - 3æ) = 7æ - 3x - 5æ + 2x -3æ
= 7æ - 5æ - 3æ = -1æ
= -3x + 2x = -1x = -1æ - 1x??

Brugbart svar (0)

Svar #7
22. august 2006 af allan_sim

#6.
Ja, bortset fra af din brug af lighedstegn er ganske uautoriseret.

Brugbart svar (0)

Svar #8
22. august 2006 af eightx2 (Slettet)

#6
Ja det passer, det er bare normalt at undlade 1-tallet, dvs. resultatet er: -æ-x.

Svar #9
22. august 2006 af figaro8 (Slettet)

oki tak;)

Svar #10
22. august 2006 af figaro8 (Slettet)

hvad med det her brøkregning =

3b/4a + 4f/6a - 2f/12a + 2b/a

= 18ba/24ba + 16fa/24ba - 4fa/24ba + 48ba/24ba

= 18ba/24ba + 48ba/24ba = 66ba/24ba

= 16fa/24ba - 4fa/24ba = 12fa/24ba

= 66ba/24 + 12fa/24ba

er det rigtigt? eller hvor ligger fejlen/fejlene.

Brugbart svar (0)

Svar #11
22. august 2006 af eightx2 (Slettet)

#10
Gør det lettere for dig selv ved at have fællesnævneren lig med 12a.

Svar #12
22. august 2006 af figaro8 (Slettet)

3b/4a + 4f/6a - 2f/12a + 2b/a

= 9ba/12ba + 8fa/12ba - 2fa/12ba + 24ba/12ba

= 9ba/12ba + 24ba/12ba = 33ba/12ba

= 8fa/12ba - 2fa/12ba = 6fa/12ba

= 33ba/12ba + 6fa/12ba




sådan;)

Svar #13
22. august 2006 af figaro8 (Slettet)

er det så korrekt nuu

Brugbart svar (0)

Svar #14
22. august 2006 af eightx2 (Slettet)

Nej, du har ganget unødigt med a.
Tag den første brøk: 3b/4a. Den skal du lave om til en brøk med fællesnævneren 12a. Hvad skal du gange med for neden i 3b/4a for at få 12a? Dette tal ganger du så op i tælleren bagefter.

Svar #15
22. august 2006 af figaro8 (Slettet)

har jeg ik os gjort det rigtigt?? 3*3 = 9

Brugbart svar (0)

Svar #16
22. august 2006 af eightx2 (Slettet)

Du ganger med 3a. Du skal kun gange med 3.

Svar #17
22. august 2006 af figaro8 (Slettet)

så det giver altså bare 9b

Brugbart svar (0)

Svar #18
22. august 2006 af eightx2 (Slettet)

Ja.

Svar #19
22. august 2006 af figaro8 (Slettet)

giver det så = 33b/12ab + 6f/12ab?

Brugbart svar (0)

Svar #20
22. august 2006 af Duffy

Nej - resultatet er

11/4*b/a+1/2*f/a

Forrige 1 2 Næste

Der er 21 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.