Matematik
lille ligning
25. august 2006 af
hamlet (Slettet)
Hej kan nogen hjælpe med at løse ligningen:
x^2 + 5x = 0
På forhånd tak.
x^2 + 5x = 0
På forhånd tak.
Svar #1
25. august 2006 af mathon
x^2 + 5x = 0
x*(x+5)=0
når en af faktorerne er nul, er produktet lig med 0............
x*(x+5)=0
når en af faktorerne er nul, er produktet lig med 0............
Svar #2
25. august 2006 af hamlet (Slettet)
Tak...men faktisk var dette kun en mellemregningsligning,
hele en oprindelige ligning var:
Brug nulreglen til at udregne følgende:
x^3+5x^2 = 0
hvilket jeg så har reduceret til:
x(x^2+5x)
Hvordan kommer jeg videre, skulle jo gerne komme ned på to svar for x?
hele en oprindelige ligning var:
Brug nulreglen til at udregne følgende:
x^3+5x^2 = 0
hvilket jeg så har reduceret til:
x(x^2+5x)
Hvordan kommer jeg videre, skulle jo gerne komme ned på to svar for x?
Skriv et svar til: lille ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
