Matematik

VAndingsanlæg!

25. august 2006 af Alkymisten (Slettet)
Hej alle sammen, håber i nyder weekenden!:)

Nå men nu til sagen: Jeg sidder her med et matematik stykke der giver mig en hel del problemet! Stykket lyder således:

Vandingsanlægget kører 20 pr. time.

Beregn, hvor lang tid det tager vandingsmaskinen at vande en bane på langs a marken, hvis der kræves yderliger informationer er lign. så skriv så kan jeg srive dem her inde!

Håber i kan hjælpe!

På forhånd tak, fordi i gider at bruge jeres tid på en fredag for at hjælpe sådan nogle som mig!

Fortsat god weekend!

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2006 af -Zeta- (Slettet)

Ja tak, vi vil gerne have yderligere information.

Længde, diameter etc.

Svar #2
25. august 2006 af Alkymisten (Slettet)

Jeg har ind til nu funder Arealet i det jeg har gjort følgende:

A=(pi*30 i anden)/2 = 1413m2

har jeg overset noget? mangler i andet!?

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2006 af -Zeta- (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=86240&h=Vandingsanlægget

Svar #4
25. august 2006 af Alkymisten (Slettet)

beklager mangler dette:

MArken der skal vandes har form som et rektabgel og we 216m lang og 120 m bred!

Svar #5
25. august 2006 af Alkymisten (Slettet)

Jeg har kigget på indlægget, men som du højstsandsnyligt også har bemærket er det noget værre noget! Slet ikke overskulig!

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. august 2006 af -Zeta- (Slettet)

Okay.

"Der må IKKE vandes uden for marken, og derfor SKAL markvanderen starte 30m inde på marken - dvs. såvel 30m fra den lange side som fra den korte side (..)

Det betyder, at markvanderen kun skal køre:

(216-30)m = 186m"

Da vandingsanlægget kører 20 km/t, må regnestykket være:

186m/(20m/t) = 9,3 timer.

Dette svarer til:

9 timer og 0,3 time * 60 min = 9 timer & 18 minutter

Brugbart svar (0)

Svar #7
25. august 2006 af -Zeta- (Slettet)

Forstår du det?

Brugbart svar (0)

Svar #8
25. august 2006 af -Zeta- (Slettet)

(Da vandingsanlægget kører 20 km/t..)
Den kører selvfølgelig kun 20 m/t. Det er der taget højde for i regnestykket.

Svar #9
25. august 2006 af Alkymisten (Slettet)

Ja jeg forstår du skal have mange tak for din tid og ikke midnst hjælp!

Fortsat god weekend! :)

Brugbart svar (0)

Svar #10
25. august 2006 af -Zeta- (Slettet)

Tak og i lige måde. :-)

Og hvis der opstår problemer, skal du bare spørge.

Brugbart svar (0)

Svar #11
04. oktober 2020 af Mariae06

Hej, jeg forstår ikke helt hvordan man skal tegne målestoks forholdet?
Marken, der skal vandes, har form som et rektangel og er 226 m lang og 120 m bred
. Målestoks forholdet er 1:1000
Hvad bliver det til i cm???!!!

Skriv et svar til: VAndingsanlæg!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.