Matematik

Vektorer

26. august 2006 af daque (Slettet)
Vi er lige startet på vektorer i Mate A. og har fået stillet følgende opgave:

Firkant ABCD placeres med "centrum" i koordinasystems begyndelsespunkt O(0,0) og hjørnerne navngives med urets retning. Det oplyses, oplyses at A's stedvektor har koordinaterne:
-->
OA = (3 over 4)

a) Bestem koordinaterne til de resterende hjørner i kvadratet.

Hvordan skal jeg lige gribe det an, når det er et kvadrat med centrum i (0,0)? hint?
b) Bestem koordinaterne til vektorerne AB, CB og BD

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2006 af ibibib (Slettet)

Er ABCD en firkant, et rektangel eller et kvadrat?

Svar #2
26. august 2006 af daque (Slettet)

kvadrat! har også fået ABCD indtegnet i et koordinatsystem så centrum er 0,0

Svar #3
26. august 2006 af daque (Slettet)

så nu er det sådan set bare lige opg b jeg skal have kringlet. og den står jeg pt på bar bund..

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. august 2006 af ibibib (Slettet)

B=(4,-3) osv.

Svar #5
26. august 2006 af daque (Slettet)

Har nu lavet alt grafisk, men findes der ikke beregninger for det?

Brugbart svar (0)

Svar #6
26. august 2006 af ibibib (Slettet)

Hvis du har lært om tværvektorer eller ^-vektorer, så er
OD = ÔA osv.

Svar #7
26. august 2006 af daque (Slettet)

Det har vi ikke lært noget om..! så går ud fra at en grafisk besvarelse er fyldestgørende, men eller mange tak for hjælpen

Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.