Fysik
Haster
26. august 2006 af
uksomi (Slettet)
Hvordan ser en graf med I som funktion af R ud?
Svar #2
26. august 2006 af Waterhouse (Slettet)
Det kommer lidt an på hvad I og R er.
Men hvis det er til den aflevering du har for til på tirsdag, så benyt at de to modstande er parrallelkoblede, sådan så
1/R = 1/R1 + 1/R2
...samt at det gælder at U=R*I.
Men hvis det er til den aflevering du har for til på tirsdag, så benyt at de to modstande er parrallelkoblede, sådan så
1/R = 1/R1 + 1/R2
...samt at det gælder at U=R*I.
Skriv et svar til: Haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
