Matematik
bogstavseksempler
26. august 2006 af
figaro8 (Slettet)
Nogen som vil prøve at lave nogle eksempler på nogle reducerings opgaver?? som jeg kunne øve mig med?
Svar #1
26. august 2006 af | Sveegaard | (Slettet)
5-(3a+7b)+8
10+(8-3)+a-5(b-a)
-(7b+5a)+12a
(5a)+3b
3b+5a+8b+6a+7+1+5ab
10+(8-3)+a-5(b-a)
-(7b+5a)+12a
(5a)+3b
3b+5a+8b+6a+7+1+5ab
Svar #3
26. august 2006 af figaro8 (Slettet)
5-(3a + 7b) + 8 = -9a - 21b
10+(8-3) + a-5 (b-a) = 80 + 30 - 4 + b-a
= 106 -a + b
-(7b+5a) + 12a = 7b - 5a + 12a = 17a - 7b
(5a) + 3b = 5a + 3b
3b + 5a + 8b +6a + 7 + 1 + 5ab = 5a + 6a = 11a
= 3b + 8b = 11b
= 7 + 1 = 8
= 11a + 11b + 8
er lidt småsøvnig, så kan ikke garentere at de er rigtige.
10+(8-3) + a-5 (b-a) = 80 + 30 - 4 + b-a
= 106 -a + b
-(7b+5a) + 12a = 7b - 5a + 12a = 17a - 7b
(5a) + 3b = 5a + 3b
3b + 5a + 8b +6a + 7 + 1 + 5ab = 5a + 6a = 11a
= 3b + 8b = 11b
= 7 + 1 = 8
= 11a + 11b + 8
er lidt småsøvnig, så kan ikke garentere at de er rigtige.
Skriv et svar til: bogstavseksempler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
