Matematik

Intg(x)dx

28. august 2006 af Den.... (Slettet)
intg(x)dx; når g(x) = x -(1/x)+2lnx.
Nogle der kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2006 af uksomi (Slettet)

in(x-(1/x)+2lnx=1/1+1x^(1+1)-lnx+2x*lnx-2x

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. august 2006 af uksomi (Slettet)

1/2x^2-lnx+2x*lnx-2x

Svar #3
28. august 2006 af Den.... (Slettet)

tak

Svar #4
28. august 2006 af Den.... (Slettet)

Forstår ikke helt dine udregninger i 2 og 3?

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. august 2006 af uksomi (Slettet)

du skal bare benytte dig af regnereglerne for integralregning.

Brugbart svar (0)

Svar #6
28. august 2006 af uksomi (Slettet)

Jeg er helt sikker på det står i din lærebog.

Brugbart svar (0)

Svar #7
28. august 2006 af mathon

S(x -(1/x)+2lnx)dx=
Sxdx - S1/xdx + 2*Slnxdx=
........
NB! Sln(x)dx =x*ln(x)-x



Svar #8
28. august 2006 af Den.... (Slettet)

Ok tak er med nu:)

Skriv et svar til: Intg(x)dx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.