Fysik
Destruktiv interferens
29. august 2006 af
Molle (Slettet)
To højttalere A og B udsender lydbølger med samme fase og frekvens. I punktet P er der destruktiv interferens.
Beregn den mindste frekvens, der kan være tale om.
|AP| = 1,70 m
|BP| = 2,30 m
Jeg vil først finde bølgelængden lambda, men hvad skal n sættes til i formlen:
|BP|-|AP| = n*(lambda) + (1/2)*(lambda)
Skal den sættes til 1 eller 0, når det er den mindst mulige bølgelængde, jeg vil finde?
Beregn den mindste frekvens, der kan være tale om.
|AP| = 1,70 m
|BP| = 2,30 m
Jeg vil først finde bølgelængden lambda, men hvad skal n sættes til i formlen:
|BP|-|AP| = n*(lambda) + (1/2)*(lambda)
Skal den sættes til 1 eller 0, når det er den mindst mulige bølgelængde, jeg vil finde?
Skriv et svar til: Destruktiv interferens
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
