Matematik
Bestem k
29. august 2006 af
madsing (Slettet)
Hej,
X^2+4x+k=0
skal bestemmes så der er mindst en løsning.
Hvordan griber jeg det an?
X^2+4x+k=0
skal bestemmes så der er mindst en løsning.
Hvordan griber jeg det an?
Svar #1
29. august 2006 af sontas (Slettet)
diskriminaten skal være større end nul, hvis der skal være mindst en løsning skal der enten være 1 eller 2 løsninger. Du har vel lært at :
D = 0 => een løsning
D> 0 to løsninger
D
D = b^2-4ac
Du skal altså løse en ulighed:
16-4k => 0
D = 0 => een løsning
D> 0 to løsninger
D
D = b^2-4ac
Du skal altså løse en ulighed:
16-4k => 0
Skriv et svar til: Bestem k
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
