Matematik
Andengradspol.
30. august 2006 af
PixelDub (Slettet)
Jeg har følgende andengradspol.:
r(t) = 4-0.68t + 0,06t^2
Hvor jeg får følgende afvide:
0
Opgaven jeg ikke helt kan svarer på:
Det er opgivet at Dm(r) = [0;5], men den kan udvides noget mod højre, så den får formen Dm(r) = [0;a[. Bestem den største a værdi a kan antage og forklar hvorfor.
r(t) = 4-0.68t + 0,06t^2
Hvor jeg får følgende afvide:
0
Opgaven jeg ikke helt kan svarer på:
Det er opgivet at Dm(r) = [0;5], men den kan udvides noget mod højre, så den får formen Dm(r) = [0;a[. Bestem den største a værdi a kan antage og forklar hvorfor.
Svar #1
30. august 2006 af Waterhouse (Slettet)
Hmm, jeg mener at have haft den opgave før. Kan det passe det er noget med medicin og hvor effektivt det er, e.l.?
Svar #2
30. august 2006 af PixelDub (Slettet)
Ja det har du helt ret i Waterhouse,
skal jeg skrive opgaven op ?
skal jeg skrive opgaven op ?
Svar #3
30. august 2006 af Waterhouse (Slettet)
Du mangler i hvert fald nogle informationer for at kunne løse opgaven.
Så vidt jeg husker, beskriver r(t) indholdet af medicin i blodet til tiden t. Det skulle gerne forholde sig sådan, at der blev mindre og mindre medicin i blodet som tiden gik, og det er også tilfældet indtil et vist tidspunkt, hvor r(t) pludselig begynder at blive voksende. Prøv at finde dette tidspunkt..
Så vidt jeg husker, beskriver r(t) indholdet af medicin i blodet til tiden t. Det skulle gerne forholde sig sådan, at der blev mindre og mindre medicin i blodet som tiden gik, og det er også tilfældet indtil et vist tidspunkt, hvor r(t) pludselig begynder at blive voksende. Prøv at finde dette tidspunkt..
Skriv et svar til: Andengradspol.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
