Matematik

isolering

30. august 2006 af a-hvide (Slettet)
skal isolere p
q=(1+6p)/(1-2p), p er ikke = 1/2

har prøvet noget men får det slet ikke til at passe med noget og når jeg trykker det ind på min lommeregner skulle det blive:
p=(a-1)/(2a+6)

Svar #1
30. august 2006 af a-hvide (Slettet)

slet ingen der har tid???

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2006 af Duffy

Jeg får

q = (1+6*p)/(1-2*p)

Svar #3
30. august 2006 af a-hvide (Slettet)

det er opgaven der lyder sådan.... men hvordan skal den egnes ud med mellemregninger..

Brugbart svar (0)

Svar #4
30. august 2006 af Duffy

q=(1+6p)/(1-2p), p er ikke = 1/2



q = (1 + 6p)/( 1 - 2p)

q(1 - 2p) = 1 + 6p

q - 2pq = 1 + 6p

q - 2pq - 6p = 1

2pq + 6p = q - 1

p(2q + 6) = q - 1

...well, udfør nu selv det sidte skridt.



Duffy

Skriv et svar til: isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.