Matematik
Asymptote
31. august 2006 af
eightx2 (Slettet)
f(x)=2x+e^(-x), x>=2
Gør rede for, at grafen for f har en skrå asymptote, og angiv en ligning for denne asymptote.
Jeg kunne godt tænke mig noget hjælp til at have den nødvendige argumentation til spørgsmålet "Gør rede for, at grafen for f har en skrå asymptote".
Jeg har dette:
f(x)-(2x)->0 for x->inf , derfor er y=2x den skrå asymptote.
Gør rede for, at grafen for f har en skrå asymptote, og angiv en ligning for denne asymptote.
Jeg kunne godt tænke mig noget hjælp til at have den nødvendige argumentation til spørgsmålet "Gør rede for, at grafen for f har en skrå asymptote".
Jeg har dette:
f(x)-(2x)->0 for x->inf , derfor er y=2x den skrå asymptote.
Skriv et svar til: Asymptote
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
