Matematik

Integral!

31. august 2006 af FrederikXY (Slettet)
hvordan løses denne opg?

Angiv følgende ubestemte integraler:
"S"(x^6+(7x^4)-5)dx.....?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2006 af Waterhouse (Slettet)

Integrer ledvist.

S (x^6+7x^4-5)dx =
S x^6 dx + S 7x^4 dx + S -5 dx

Svar #2
31. august 2006 af FrederikXY (Slettet)

så det blir:
(1/7)x^7+(7/5)x^5-5x+k?
hvordan skal jeg skrive resultatet?

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. august 2006 af mathon

S (x^6+7x^4-5)dx =
S x^6 dx + S 7x^4 dx + S -5 dx=
(1/7)x^7+(7/5)x^5-5x+k,
hvad havde du ellers forventet?

Svar #4
31. august 2006 af FrederikXY (Slettet)

ved det sgu ikke.. resultatet omgivet af en masse tegn eller sådan noget...?... men tak

Brugbart svar (0)

Svar #5
31. august 2006 af mathon

...ellers godt gået af en folkeskoleelev!

Brugbart svar (0)

Svar #6
31. august 2006 af bif (Slettet)

Det må være autisme.

Skriv et svar til: Integral!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.