Matematik

-(6/x^5)

31. august 2006 af FrederikXY (Slettet)
Hvad er stamfunktionen af:
-(6/x^5)

?

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2006 af Kongen! (Slettet)

Der skal du vel bruge partiel integration?

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2006 af Duffy

S(-(6/x^5))dx =

-6*S(1/x^5)dx =

-6*S(x^(-5))dx =

-6*1/(-5+1)*x^(-5+1) + k =

-6/(-4)*x^(-4) + k =

3/2*x^(-4) + k =

3/(2*x^4) + k



Duffy

Skriv et svar til: -(6/x^5)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.