Matematik

Opgave med ligning

02. september 2006 af cc89 (Slettet)
Hej!

Er der nogle kloge hoveder, som evt vil hjælpe mig med denne opgave?:

Isolér f af ligningen:

1/f = 1/a + 1/b

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2006 af mathon

1/f =(b+a)/(ab) (efter at have skaffet fællesnævner-
f=ab/(a+b) (produkt over sum).

Svar #2
02. september 2006 af cc89 (Slettet)

aha, grazie :)

Skriv et svar til: Opgave med ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.