Dansk

Ordenes betydning

04. september 2006 af Hans20 (Slettet)

Hvad betyder

1. Pessimisme
2. Harmoni

Tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2006 af FredeW (Slettet)

http://ordnet.dk/ods/

Svar #2
04. september 2006 af Hans20 (Slettet)

Ta k.,

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2006 af CHristina Jensen (Slettet)

pessimisme: det at man forventer det værst mulige = SORTSYN (modsætning= OPTIMISME)
harmoni: en tilstand af indre ligevægt og fred= OVERENSSTEMMELSE
-
jævnfør politikens nudansk ordbog.

Svar #4
04. september 2006 af Hans20 (Slettet)

Tak mester . , der fik man det hele på gryden .

Skriv et svar til: Ordenes betydning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.