Matematik

Retvinklede trekanter

05. september 2006 af Annettejx (Slettet)
Hvordan finder jeg a, når jeg har følgende oplysninger:

A = 30 grader
C = 90 grader
b = 20 m

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2006 af ma_thilde (Slettet)

Du kan bruge sinus relationerne, da du har 2 af vinklerne og en af sidelængderne.

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2006 af -Zeta- (Slettet)

Det er en retvinklet trekant, så her er sinus- eller cosinusreletionen unødvendig.

Brug istedet for at:

tan(A) = a/b

Svar #3
05. september 2006 af Annettejx (Slettet)

Fandt selv ud af det, men tak alligevel :)

Skriv et svar til: Retvinklede trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.