Matematik
Integralregning
06. september 2006 af
Den.... (Slettet)
Beregn den eksakte værdi af hvert af integralerne:
2
S[Sqr(4x+1)]dx
0
2
S[t^½dx]
0
t=4x+1
dt/dx=4 dx= (1/4)dt
2
(1/4)S(4x+1)^½dt
0
Her går jeg i stå...
2
S[Sqr(4x+1)]dx
0
2
S[t^½dx]
0
t=4x+1
dt/dx=4 dx= (1/4)dt
2
(1/4)S(4x+1)^½dt
0
Her går jeg i stå...
Svar #1
06. september 2006 af sigmund (Slettet)
Du er på rette spor. Du er kommet frem til
2
(1/4)S t^(1/2) dt,
0
og mangler du at ændre grænserne. Det gøres ved indsættelse. Den nedre grænse bliver t = 4*0+1 = 1, mens den øvre grænse bliver t = 4*2+1 = 9.
Du skal således udregne integralet
9
(1/4)S t^(1/2) dt.
1
2
(1/4)S t^(1/2) dt,
0
og mangler du at ændre grænserne. Det gøres ved indsættelse. Den nedre grænse bliver t = 4*0+1 = 1, mens den øvre grænse bliver t = 4*2+1 = 9.
Du skal således udregne integralet
9
(1/4)S t^(1/2) dt.
1
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
