Matematik

integralregning

06. september 2006 af *mette* (Slettet)
hvis der i min opgave står: Angiv følgende stamfunktioner. hvad er det så præcis jeg skal gøre? skal jeg integrere de tal jeg har ???

For i de gamle opgaver jeg har står der: Find integralet af bla bla, og der skal jeg nemlig integrere på tallene. så jeg er forvirret!

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2006 af DJ_Abs (Slettet)

hej..

jo, det er vel at integrere..

f.eks. hvis en funktion kaldes f(x) = 3x^2
og du skal finde dennes stamfunktion, hedder det da:

S 3x^2 = x^3 = F(x) (stamfunktion til f(x))

håber at det var forklaring nok.. ;)

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2006 af DJ_Abs (Slettet)

hvis ikke.. så må du lige skrive selve opgaven.. så kan vi kigge på det evt.

Svar #3
06. september 2006 af *mette* (Slettet)

jo tak jeg fandt også selv ud af det. jeg blev vidst bare forvirret over at der var to betegnelser for det samme.
Men kan du måske hjælpe mig med at finde stamfunktionen til denne:
3/x^7 + 4/x^9 -9

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2006 af DJ_Abs (Slettet)

hm.. nej desværre.. er ked af det :(

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. september 2006 af eightx2 (Slettet)

#3
Omskriv 3/x^7 + 4/x^9 - 9 til
3*x^(-7) + 4*x^(-9) - 9.

Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.