Matematik

potensregning

06. september 2006 af gittemaja (Slettet)
= -0,32

hvor stor en procentdel af passagererne må HT forvente at miste, hvis taksterne stiger med 19%?

jeg ved, at x = x*1,19

men ellers ved jeg ikke hvordan jeg gør

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Jamen hurra da! Prøv lige at læs dit indlæg og så tænk over hvordan vi skal have en jordisk chance for at forstå hvad der foregår.

Svar #2
06. september 2006 af gittemaja (Slettet)

sig hvad du ikke forstår - og forresten, jeg fatter dig godt hvis du taler med en normal tone

Svar #3
06. september 2006 af gittemaja (Slettet)

y=kundeantal

a= -0,32

x = takst

f(x) = b*x^a

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#2:
Det er altså spild af vores tid at skrive et indlæg som #0!

Det jeg ikke forstår er kort og godt det hele. Hvis

x = 1,19*x

så er x = 0 eneste løsning, så allerede der giver det ikke meget mening. Og så ``= -0,32

hvor stor en procentdel af passagererne må HT forvente at miste, hvis taksterne stiger med 19%?''. Det er jo så intetsigende for en udenforstående, som noget kan være.

Svar #5
06. september 2006 af gittemaja (Slettet)

hjjalp de oplysninger jeg gav

Skriv et svar til: potensregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.