Matematik

stamfunktion

07. september 2006 af PinQoo (Slettet)
hvad er stamfunktionen til x*e^2x

er lost

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2006 af Sansnom (Slettet)

Partiel integration f(x)=e^(2x) og g(x)=x. Lige efter bogen derfra.

Svar #2
07. september 2006 af PinQoo (Slettet)

kan det så passe det giver e^2x - 1/4e^2x

Svar #3
07. september 2006 af PinQoo (Slettet)

og er x*e^2x = e^3x = (e^3)^x

Skriv et svar til: stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.