Matematik
TI-89- multiple grafer
08. september 2006 af
faeces (Slettet)
Hej !
Er der nogen der ved hvordan man tegner funktions-familier på TI-89'eren?
Jeg ønsker at tegne
f_a(x) = (x^3 + a*x^2 + 1)/x^2
for a løbende igennem værdierne
{-3, -2, -1, 0, 1, 2, 3}.
Hvordan skal indtastningen i (Y=)-editoren se ud?
Det må vel være muligt at skrive noget i stil med
"for i = -3 til 3" ...
Er der nogen der ved hvordan man tegner funktions-familier på TI-89'eren?
Jeg ønsker at tegne
f_a(x) = (x^3 + a*x^2 + 1)/x^2
for a løbende igennem værdierne
{-3, -2, -1, 0, 1, 2, 3}.
Hvordan skal indtastningen i (Y=)-editoren se ud?
Det må vel være muligt at skrive noget i stil med
"for i = -3 til 3" ...
Svar #3
08. september 2006 af eightx2 (Slettet)
Du kan også gøre det nemmere for dig selv hvis du skal bruge listen af værdier en anden gang:
Gem {-3,-2,-1,0,1,2,3} i en liste, fx L1, og skriv så L1 på a's plads i funktionen.
Gem {-3,-2,-1,0,1,2,3} i en liste, fx L1, og skriv så L1 på a's plads i funktionen.
Skriv et svar til: TI-89- multiple grafer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
