Matematik

DAMN! DRILLERI!

11. februar 2004 af Cube (Slettet)
hej! disse opgaver driller mig:


En aktie på 5000kr købes til kurs 460. Hvad er kursværdien : ???

så er der 2x/5=10? jeg får den til x=1

Svar #1
11. februar 2004 af Cube (Slettet)

og : Hvor meget koster 200finmark til kurs 172,05?

er det ikk bare 244,16kr?

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. februar 2004 af ababab (Slettet)

Jeg kan svare dig på følgende:
2x/5=10 <=> 2x=50 <=> x=25...

* du isolerer x, ved at gange nævneren på begge sider af lighedstegnet, og derefter skal du bare dividere med 2...
c",)

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar 2004 af ababab (Slettet)

og valuta-opgaven:
200*100/172,05= 116,25... c",)

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. februar 2004 af Brian (Slettet)

Valuta: kursen angiver hvor mange danske kroner, det koster at købe 100 enheder af den fremmede mønt.

Du skal (skulle, se senere) købe 200 FIM, det er det samme som 2*100 FIM. Kursen er prisen på 100 FIM, svaret er derfor 2*172,05 = 344,10.

Som formel: 200/100*172,05

Datidsformen skyldes, at finnerne er gået over til Euro :-)

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. februar 2004 af ababab (Slettet)

My mistake... sorry!
Byttede om på de forskellige formler c",)...

Svar #6
11. februar 2004 af Cube (Slettet)

Takker til jer bege to.. hehe!! enkelt og godt en god forklaring!! takker!!

Brugbart svar (0)

Svar #7
11. februar 2004 af ababab (Slettet)

Helt iorden... skulle det være en anden gang... c",)

Svar #8
11. februar 2004 af Cube (Slettet)

hehe takker endnu engang!!:) hmm har du msn?

Brugbart svar (0)

Svar #9
11. februar 2004 af ababab (Slettet)

yes: [email protected]
Har du? c",)

Brugbart svar (0)

Svar #10
11. februar 2004 af ababab (Slettet)

Cube-->
Men hvorfor spurgte du? c",)

Svar #11
11. februar 2004 af Cube (Slettet)

hmm.. vil bare ha dig.. hvis noget driller mig, kunne du måske og hvis du har tid eller gider kunne måske svare migp ån noget en gang imellem

Brugbart svar (0)

Svar #12
12. februar 2004 af ababab (Slettet)

Fair nok... du kan bare tilføje mig!

Skriv et svar til: DAMN! DRILLERI!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.