Matematik
2-1,02^x-x*1,02^x*ln1,02)=0
10. september 2006 af
Kvika (Slettet)
Jeg mangler hjælp til at løse denne ligning i hånden.
2-1,02^x-x*1,02^x*ln1,02=0
Ovenstående skulle gerne være den første afledet af f(x)=2x-x*1,02^x, sat lig med nul.
/Kvika
2-1,02^x-x*1,02^x*ln1,02=0
Ovenstående skulle gerne være den første afledet af f(x)=2x-x*1,02^x, sat lig med nul.
/Kvika
Skriv et svar til: 2-1,02^x-x*1,02^x*ln1,02)=0
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
