Matematik
Bestem a & b
12. september 2006 af
Pavilion (Slettet)
Jeg har en opgave her hvor jeg har fået 2 punkter.
(2,3) og (8,-1)
Jeg ved at jeg skal bruge en formel der hedder a= y-y / x-x eller noget lign.
Og derefter y=ax+b
Men hvad er det li den første hedder?
Hvordan ser den rigtig ud?
Er 2 y1, og 3 x1, eller?
(2,3) og (8,-1)
Jeg ved at jeg skal bruge en formel der hedder a= y-y / x-x eller noget lign.
Og derefter y=ax+b
Men hvad er det li den første hedder?
Hvordan ser den rigtig ud?
Er 2 y1, og 3 x1, eller?
Skriv et svar til: Bestem a & b
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
