Matematik
hjælp tii
13. september 2006 af
nomii (Slettet)
Jeg har en opgave her, som jeg ikke forstår hvordan jeg skal lave/forklare,,, Skal aflevere det i morgen..
Lad funktionen være givet ved forskriften
Kan ikke finde ud at lave den
der _ under
opgaven:
g(x) for x
F(x)=
h(x) forx>a
de to funktioner g og h er begge definerede diffenrentiable for ethvert reelt tal.
a: forklar at f er kontinuerti x=a, hvis g(a)=h(a)
b) forklar, at f er differentiabel i x=a, hvis der desuden gælder
a g'(a)=h'(a)...
Hvordan skal jeg lave/forklare det?
Lad funktionen være givet ved forskriften
Kan ikke finde ud at lave den
der _ under
opgaven:
g(x) for x
F(x)=
h(x) forx>a
de to funktioner g og h er begge definerede diffenrentiable for ethvert reelt tal.
a: forklar at f er kontinuerti x=a, hvis g(a)=h(a)
b) forklar, at f er differentiabel i x=a, hvis der desuden gælder
a g'(a)=h'(a)...
Hvordan skal jeg lave/forklare det?
Skriv et svar til: hjælp tii
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
