Matematik
Hvad er 4sin(x) differencieret?
13. september 2006 af
Malene2005 (Slettet)
Hejsa (:
Hvis jeg skal differencere sin(x), ved jeg at sin(x)' = cos(x).
Men hvis jeg nu skal differenciere 4sin(x), hvad bliver det så? bliver det så bare 4cos(x)??
På forhånd mange tak. (:
Mvh. Malene.
Hvis jeg skal differencere sin(x), ved jeg at sin(x)' = cos(x).
Men hvis jeg nu skal differenciere 4sin(x), hvad bliver det så? bliver det så bare 4cos(x)??
På forhånd mange tak. (:
Mvh. Malene.
Svar #2
13. september 2006 af Malene2005 (Slettet)
Ej hvor dejligt, tusind tak for din hjælp og hurtige svar, du er en sand stjerne (:
Mange hilsner fra Malene.
Mange hilsner fra Malene.
Svar #3
13. september 2006 af Malene2005 (Slettet)
Kan det de her passe:
Kva = forkortelse for "kvadratrod"
cos(kva(x))
Cos(1/kva(x))
og
kva(2) * tan(x) - x^3 sin(x)
f(x)' = 1/2kva(x)*tan(x)+kva(2)*1/cos^2x-3x^3*sin(x)+x^2*cos(x)
Til den sidste opg. har jeg brugt produktreglen.
Håber nogen vil svare (:
Kva = forkortelse for "kvadratrod"
cos(kva(x))
Cos(1/kva(x))
og
kva(2) * tan(x) - x^3 sin(x)
f(x)' = 1/2kva(x)*tan(x)+kva(2)*1/cos^2x-3x^3*sin(x)+x^2*cos(x)
Til den sidste opg. har jeg brugt produktreglen.
Håber nogen vil svare (:
Skriv et svar til: Hvad er 4sin(x) differencieret?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
