Matematik
Sandsynlighedsregning
14. september 2006 af
Madsst (Slettet)
Hej, har en opgave her jeg ikke kan gennemskue. Er helt ny i sshedsregning, så tror ikke det er så svært for dem der kan det. Håber på lidt hurtig hjælp!
"Four of eight candidates for a counsil position are members of minority groups. If the eight names are placed on the ballot in random order,, what is the probability that the names of the minority members head the list".
Mit bud:
Sample space=8!
Event=(4 over 4)=1
Så Event / sample space = 1/8!
"Four of eight candidates for a counsil position are members of minority groups. If the eight names are placed on the ballot in random order,, what is the probability that the names of the minority members head the list".
Mit bud:
Sample space=8!
Event=(4 over 4)=1
Så Event / sample space = 1/8!
Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
