Matematik
Hjælp?
17. september 2006 af
Hans4444 (Slettet)
Nogen som vil se om det er rigtig?
Linjen m går gennem punkterne A(1,0) og B(35,55), mens linjen n går gennem O(0,0) og C(21,34). Beregn skæringspunktet mellem m og n.
Linjerne har jeg fået til:
M: y = 55/34x - 55/34
N: Y = 34/21x + 0
Jeg har fået det til:
x = 55
y = 89,0476
og dermed skæringspunktet (55,(89,0476))
Linjen m går gennem punkterne A(1,0) og B(35,55), mens linjen n går gennem O(0,0) og C(21,34). Beregn skæringspunktet mellem m og n.
Linjerne har jeg fået til:
M: y = 55/34x - 55/34
N: Y = 34/21x + 0
Jeg har fået det til:
x = 55
y = 89,0476
og dermed skæringspunktet (55,(89,0476))
Skriv et svar til: Hjælp?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
