Matematik
Stamfunktion
17. september 2006 af
ymforrone (Slettet)
Jeg skal gøre rede for at F er stamfunktion til f, og
f(x)=(x/(x+1))^2
F(x)= x+1-(1/(x+1))-2ln(x+1)..
Ved godt at man skal differentiere F(x), men ja hvis nogen li kunne gøre det, så ville det bare være lækkert....
f(x)=(x/(x+1))^2
F(x)= x+1-(1/(x+1))-2ln(x+1)..
Ved godt at man skal differentiere F(x), men ja hvis nogen li kunne gøre det, så ville det bare være lækkert....
Svar #1
17. september 2006 af dnadan (Slettet)
Prøv du lige selv, vi skal jo ikk lave alt for dig...
Skriv et svar til: Stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
