Matematik
Hjælp med lignigner
17. september 2006 af
Magikan (Slettet)
Hey alle sammen.
Jeg har fået en blækregning for i naturfag, og jeg er totalt mongol til ligninger etc. Jeg mangler 2 ligninger og jeg kan virkelig ikke finde ud af dem. Så hvis nogle kan hjælpe mig ville det være super fedt :D ... det drejer sig om disse to.
3*x/2=6/5
og
2/3*x=7/6
På forhånd tak :)
Jeg har fået en blækregning for i naturfag, og jeg er totalt mongol til ligninger etc. Jeg mangler 2 ligninger og jeg kan virkelig ikke finde ud af dem. Så hvis nogle kan hjælpe mig ville det være super fedt :D ... det drejer sig om disse to.
3*x/2=6/5
og
2/3*x=7/6
På forhånd tak :)
Svar #1
17. september 2006 af kraka (Slettet)
Går ud far at du skal finde x i begge ligninger.
Prøv at vis os hvordan du selv ville løse dem, så skal vi nok hjælpe dig igennem.. tvivler på at du får nogen herinde til at lave dine lektier for dig.
Vh
Prøv at vis os hvordan du selv ville løse dem, så skal vi nok hjælpe dig igennem.. tvivler på at du får nogen herinde til at lave dine lektier for dig.
Vh
Skriv et svar til: Hjælp med lignigner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
